Frigør din virksomhed for arbejdsbyrden med lønudbetaling! Download vores gratis trin-for-trin-vejledning om lønudbetalingstjenester.

Payroll Services

Løs dine udfordringer
med lønsystemet

Skal du levere præcise og pålidelige løntjenester, som lynhurtigt kan
skaleres? Forsøger du at løse udfordringer med integration af
lønsystemer i cloudbaseret HR? Ønsker du viden om
medarbejderomkostninger, så du kan optimere udgifterne?

Dagens forretningsliv er
lynhurtigt og agilt.

Administration af lokale lønsystemer og standardisering af lønprocesser til en global medarbejderstab er ikke let. Organisationer ændrer sig konstant: Nogle dele ophører og andre kommer til. Når din organisation flytter til HR Cloud er integrationen og driften af lønsystemer en udfordring – især hvis du ønsker en simpel brugeroplevelse for medarbejderne.

Sådan hjælper vi

01.

Vi samarbejder med dig om at designe en servicemodel, der passer til dine behov – en kombination af behandling, administrerede og outsourcede tjenester inklusive tale- og data-support.

02.

Vi ved, at den sande værdi i et lønsystem ligger udover en standardløsning. Vores løsning repræsenterer næste generation af automatiserede lønprocesser.

03.

NGA HR-understøtter 3 millioner medarbejdere over hele verden med lokale og multinationale lønsystemer. Vi forstår forskellen mellem global administration og lokal ydelse, og vi lever op til de højeste standarder. 

04.

Vores team fokuserer på at levere løntjenester af højeste kvalitet, så dine HR-professionelle kan fokusere på strategisk arbejde, som hjælper dig til at indfri dine medarbejderes fulde potentiale – og levere komplekse analyser, som øger forretningens resultater.

Kompetente tjenester og innovation

Skalérbar model

Vi tilbyder fleksible løntjenester afhængigt af dit land, så de matcher din forretnings behov

Integration af ensrettet HR Cloud

Certificerede løsninger til at skabe forbindelse til aflønning med Workday, SuccessFactors og Oracle

Globalt udsyn, lokal indsigt

Central administration med lokalt overblik over aflønning i 188 lande

Indsigt i aflønning

Præcise rapporter og analyser, der oprettes på baggrund af data i realtid og motivere nye beslutninger

Frigør din virksomhed for arbejdsbyrden med lønudbetaling! Download vores gratis trin-for-trin-vejledning om lønudbetalingstjenester.