Er du ved at starte selv? Opbyg din business case om HR-transformation. Download den gratis vejledning for at komme i gang med din digitale HR-transformationsrejse


Forbundet HR

Hvis du vil have en enkel brugeroplevelse i et velfungerende miljø eller ønsker at forbinde globale løsninger til lokalt lønsystem og tidsregistrering, er hrX det oplagte valg.

En ny HR- og medarbejderoplevelse

Du forventer, at din HR-tjeneste er ligesom alle andre onlinetjenester: personlig og lettilgængelig – når som helst og hvor som helst – fra din foretrukne kanal. hrX fra NGA er vejen til den enkle og integrerede oplevelse for alle brugere: dine medarbejdere og ledere samt dine HR-konsulenter.

Med hrX-moduler får medarbejdere adgang til de nyeste HR-løsninger og mulighed for at kontakte HR-servicecentret. HR-konsulenter, der understøttes af de nyeste innovative teknologier, kan let administrere og styre processer for at yde HR-service af høj kvalitet og understøtte virksomhedsledere med værdifulde analyser.

hrX er nu også tilgængelig som en SaaS-model, hvor du let kan forbinde dit lønsystem med cloudbaserede HR-løsninger.

Hvordan kan hrX hjælpe?

Bruger og administrerer du et velfungerende HR-miljø? hrX Access giver dine medarbejdere én indgang til alle værktøjer og løsninger. Dine medarbejdere kan hurtigt oprette adgang til portalen og løse deres behov i løn- og HR-systemet uden at skulle huske forskellige webadresser og adgangskoder. De kan finde oplysninger og gennemføre overførsler, så de hurtigt kan genoptage arbejdet.

Alle HR-løsninger indeholder rapporter. Men det er ikke tilstrækkeligt i en moderne, datastyret virksomhed. Du har brug for at analysere medarbejderstaben, lønoplysninger, tidsregistrering og servicecenterdata, så du kan levere forslag til forbedret effektivitet baseret på troværdige analyser. Det får du fra hrX Analyze: integrerede analyser i realtid, der giver dig øjeblikkelig viden om forbedringspotentialer. Du kan aflevere disse strategiske analyser til virksomhedslederne, så de kan optimere effektiviteten.

Har du et spørgsmål? hrX er klar til at svare. Vores chatbots giver pålidelige oplysninger til medarbejdere på baggrund af maskinlæring og kunstig intelligens. Ved komplekse henvendelser kan de stille videre til en servicemedarbejder. hrX Assist er hjertet i servicecentret. Alle henvendelser registreres, og hvis nødvendigt, oprettes en sag til opfølgning. Sagsadministrationen holder styr på alle sager, sikrer at KPI'er måles og SLA'er overholdes og skaber et miljø, som kan tilpasses dine mest strikse standarder.

Hvis du anvender en global cloudbaseret HR-løsning, hvordan har du så forbindelse til hvert lokalt lønregnskab? Vedligeholdelse af detaljerede integrationer er komplekst og dyrt. Du løber også en risiko for synkroniseringsfejl, når administratorerne opdaterer det lokale system i stedet for de globale data. Med hrX Exchange som mellemlag får du et enkelt integrationspunkt til din cloudbaserede HR-løsning – såsom SAP SuccessFactors eller Workday – og certificerede integrationer til den lokale lønningsliste, der understøtter 188 lande. hrX Exchange registrerer globale dataændringer og evaluerer behovet for lokale dataudvidelser til opdatering af lønsystemet. Alle databevægelser registreres og kan revideres i forbindelse med afrapportering.

Uanset om du administrerer et lokalt, regionalt eller globalt lønsystem, vil du på ethvert tidspunkt i en lønperiode have behov for at kende status på hver enkelt proces. hrX Pay giver dig den viden, og giver lønadministratorer adgang til hvert trin i processen. hrX Pay er struktureret omkring lønperioder og det registrerer, gennemfører og dokumenterer hver handling før, under og efter lønkørslen. Advarsler vil gøre opmærksom på potentielle problemer, inden de opstår, så du hurtigt kan tage affære og sikre en problemfri lønkørsel og vigtigst: korrekte lønudbetalinger til dine medarbejdere.

Er du ved at starte selv? Opbyg din business case om HR-transformation.
Download den gratis vejledning for at komme i gang med din digitale HR-transformationsrejse