Integrering av HR-systemer er et av de mest oversette problemene med å håndtere HR i skyen. Finn ut de fem mest oversette elementene når du administrerer HR i skyen.


Knytter sammen HR

Enten du trenger å gi en sømløs brukeropplevelse i et best mulig miljø eller ønsker å knytte globale løsninger til lokal lønn og tid, så står hrX til din tjeneste.

En ny opplevelse for HR og ansatte

Du forventer at HR-opplevelsen din blir som alle andre opplevelser på nett: personlig og lett tilgjengelig, hvor og når du trenger det, gjennom din foretrukne kanal. hrX fra NGA bringer denne sømløse og integrerte opplevelsen til alle brukere: dine ansatte og ledere så vel som dine HR-fagfolk.

Ved å bruke hrX-moduler får ansatte enkel tilgang til HR-løsninger og kan nå ut til HR-servicesenteret. Fagfolk innen HR, støttet av de nyeste innovative teknologiene, kan enkelt administrere og kontrollere prosesser for å levere HR-tjenester av høy kvalitet og gi verdifull innsikt for å støtte bedriftsledere på en optimal måte.

Hvordan kan hrX hjelpe?

Styrer og drifter du et best mulig HR-miljø? hrX Access gir dine ansatte ett enkelt inngangspunkt for alle verktøy og løsninger. Dine ansatte kan raskt få tilgang til portalen og administrere sine HR- og lønnsbehov uten å måtte huske på forskjellige nettadresser og pålogginger. Dette gjør dem i stand til å finne frem informasjon og fullføre transaksjoner, slik at de raskt kan gjenoppta arbeidet.

Enhver HR-løsning leverer rapporter. Men i dagens datadrevne virksomheter er ikke dette nok. Du trenger analyser som dekker data om arbeidsstyrken, lønn, tid og servicesenter, slik at du kan gi matnyttig innsikt som forbedrer arbeidsstyrkens ytelse. hrX Analyze leverer akkurat dette: integrert analyse i sanntid, som lar deg raskt identifisere forbedringsområder. Du kan gi disse strategiske innsiktene til bedriftslederne dine, slik at de kan maksimere ytelsen.

Lurer du på noe? hrX Assist er her for å svare. Chatbotene våre er drevet av maskinlæring og kunstig intelligens, og de gir nøyaktige svar til de ansatte. Når de håndterer kompliserte spørsmål, kan de gjøre en henvisning til en service-medarbeider. hrX Assist er hjertet i servicesenteret. Alle samhandlinger blir logget, og om nødvendig markert for oppfølging. Saksbehandlingsløsningen sporer fremgangen på alle oppfølginger, sikrer at KPI-er og SLA-er måles og oppfylles, og sikrer et miljø som kan revideres for å tilfredsstille de strengeste krav til samsvar.

Hvis du drifter en global skyløsning for HR, hvordan kobler du deg da til hvert lokale lønnssystem? Det å opprettholde punkt-til-punkt-integrasjon er komplekst og kostbart. Du risikerer også synkroniseringsfeil når administratorer oppdaterer det lokale systemet i stedet for den globale masteren. Med hrX Exchange som mellomlag sørger vi for ett enkelt integrasjonspunkt til din skyløsning for HR, som SAP SuccessFactors eller Workday, og sertifiserte integrasjoner til lokal lønn, med støtte for 188 land. hrX Exchange oppdager globale endringer i data og evaluerer hvilke lokale datatillegg som er nødvendige, slik at den kan oppdatere lønnsløsningen. All databevegelse spores og kan revideres for samsvarsrapportering.

Enten du administrerer lokal lønn eller har tilsyn med regional eller global lønn, må du kunne vite den nøyaktige statusen til hver prosess i løpet av en lønnsperiode. hrX Pay gir deg denne innsikten og lar lønnsadministratorer administrere hvert trinn i prosessen. hrX Pay kjører på lønningskalenderne, og sikrer hver handling før, under og etter at lønningsløpene blir sporet, fullført og dokumentert. Varsler er tilgjengelige for å påpeke potensielle problemer før de oppstår, slik at du raskt kan ta kontroll og sikre et jevnt lønnsløp, og enda viktigere, nøyaktige lønnsslipper for arbeidsstyrken din.

Integrering av HR-systemer er et av de mest oversette problemene med å håndtere HR i skyen. Finn ut de fem mest oversette elementene når du administrerer HR i skyen.